C.A. Johnsson AS Logo

Håndverkere med lidenskap for funksjonalitet og varighet

Ikke akkurat dusinvare…

Vi tror at kvaliteten på utført arbeid er avgjørende for ethvert snekker prosjekt.

Våre Verdier

Funksjonalitet - Design med formål

Vakre møbler og innredninger har ingen mening hvis de ikke er funksjonelle. Riktig møbeldesign passer til formålet sitt. En skranke skal ikke avvise, men være vennlig inviterende. En dør skal ønske deg velkommen inn, og fortelle noe om hva slags hus eller rom du går inn i. Funksjonelle møbler er vakre og lette å bruke.

Soliditet - Lang levetid

Alt som lages hos oss er laget for å holde lenge og litt til. Vi er helt sikre på at vinduer som ble laget i det gamle verkstedet på Rodeløkken fortsatt åpnes og lukkes daglig noen steder i byen. Soliditet har med materialer og sammenføyinger å gjøre. Vi bruker materialer som naturen har skapt til å vare lenge, med sammenføyinger som har vært anerkjent i hundrevis av år. Da vi fikk i oppdrag å lage nye kanolavetter til Akershus festning var de gamle blitt skrøpelige etter å ha stått ute i 100 år. Vi kan ikke garantere at de nye står like lenge – men vi regner med det.

Tradisjon - Verdien av tradisjoner

Gode håndverkstradisjoner er ikke et fag på videregående – slike tradisjoner formidles i daglig samarbeid mellom eldre og yngre fagarbeidere. De erfarne plukker opp ny teknologi mens de unge får praktisere håndens presisjon som arbeidsverktøy. Dette samspillet beriker og utvikler. Vi er helt sikre på at håndverkerne våre er flinkere hver dag fordi de kan utvikle snekkerglede og yrkesstolthet i det daglige arbeidet.

Signaler - Kvalitet som uttrykker seg

Gjester og kunder legger merke til kvalitetsignalene fra dører og innredninger og inkluderer dem i det inntrykket som formes av virksomheten. ”Den sorte døren” i Downing Street no 10 ville ikke stått for samme tyngde om den var serieprodusert fra et byggevarehus. Godt håndverk er vakre dører, vinduer som åpenbart tilhører arkitekturen og innredninger som blir en selvfølgelig del av rommet. Alt sammen gir signaler som uttrykker individuell kvalitet og stil bedre enn ord kan gjøre det.

Om vår bedrift

Vårt team av profesjonelle og erfarne snekkere er klare til å ta på seg utfordringer og levere funksjonalitet, varighet og kvalitet i hvert prosjekt vi tar på oss. Ved å velge oss kan du være trygg på at du får skreddersydde løsninger som er laget med omsorg og dedikasjon.

Sjekk ut porteføljen vår

Kontakt oss i dag angående snekkerarbeid.